David Feinstein kommer med soloplate

David Feinstein er gitaristen som ble «skviset» ut da Richie Blackmore «overtok» bandet hans ELF engang på midten av 70tallet.  Senere hadde han en viss suksess med bandet Rods, men de siste 25 årene har det vært stille fra den kanten.

Nå er han imidlertid klar med soloplate og han får god drahjelp av Wendy Dio og plateselskapet The Niji Entertainment Group og ikke minst avdøde Ronnie James Dio som synger på en av låtene.

The Niji Entertainment Group ble startet av Wendy og Ronnie tidligere iår for å gi ut «arkivmateriale» som liveopptak og uutgitt studiomateriale fra Ronnies lange karriere.  Selskapet  vil imidlertid også gi ut plater av andre artister og da er det helt naturlig å begynne med David Feinstein, ikke bare spillte han med Dio på 70tallet, han er også Dios søskenbarn.  Plata heter forøverig «Bitten By The Beast» og sangen som Dio synger på heter «Metal Will Never Die».

På nyåret slipper TNEG plater fra tre andre velkjente artister:  Tim Owens (ex Judas Priest), Oni Logan (Lynch Mob) og Dio gitarist Rowan Robertson.


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Ett kommentar til “David Feinstein kommer med soloplate”

  1. […] på en eller annen måte var relatert til Dio.  Dios søskenbarn, tidligere Rods og Elf gitarist David Feinstein, fikk være førstemann ut, og nå er også det første av forhåpentligvis mange opptak med Dio selv i […]