Caprino samlebox med Flåklypa

Samleboksen Caprinos eventyrlige verden inneholder fire dobbeldisk-utgivelser inkludert Flåklypa Grand prix, alle Caprinos kjente eventyr og mengder med spennende ekstramateriale.

Caprino samlebox, Flåklypa, Reveenka etc
Caprino samleboks

De fire dobbel-DVD’ene er pakket i en flott, forseggjort samleboks. Filmene i denne DVD-utgivelsen er alle fullstendig nyrestaurerte.De er aldri tidligere vist med en slik stabilitet, skarphet og fargedybde! Hver eneste scene i filmene er manuelt tilpasset detnye bredformatet på TV, og enkelte utvalgte av dem er faktisk manuelt og artistisk utvidet for ikke å miste billedinformasjon.Lyden har også gjennomgått en radikal forvandling. For første gang kan filmene oppleves i stereo og Dolby Digital 5.1. Fordi det kan ha historisk interesse, finnes også det originale lydsporet til filmene.

Følgende filmer er inkludert i boksen: Flåklypa Grand Prix, Gutten Som Kappåt Med Trollet, Papirdragen, Klatremus I Knipe, Den Standhaftige Tinnsoldat, Et Dukkehjem/Musikk På Loftet, Revenka, 7. Far I Huset, Askeladden Og De Gode Hjelperne, Karius og Baktus, Et Hundeliv, Tim og Tøffe og Veslefrikk Med Fela.

Caprinos Eventyrlige Verden Samleboks på DVD (CDON)

«Bare» Flåklypa Grand Prix


Publisert

i

av

Stikkord: